Wat is ons uurtarief?

Werkplekbeheer

Wij hanteren voor werkplekbeheer een uurtarief van €65,-.

Development / algemeen beheer
Ons algemene uurtarief bedraagt €90,-

- Beantwoording van hulpvragen
- Het verstrekken van adviezen
- Het uitvoeren van analyses
- Het doorvoeren van wijzigingen aan bestaande websites of webshops

Wij hanteren nacalculatie en houden een gedetailleerde urenregistratie bij. Op verzoek verstrekken we een gedetailleerd overzicht van de bestede uren.

Senior development en consultancy
Voor senior development en consultancy gelden aangepaste tarieven (tijd wordt vermenigvuldigd met factor 1.27). Indien van toepassing, communiceren we dit vooraf.

Uitzonderingen voor Strippenkaartgebruik

- Ontwikkeling van nieuwe websites
- Het creëren van duplicaten (met uitzondering van ontwikkel- en testomgevingen)
- Programmeren van API-koppelingen
- Uitvoering van grote taken (langer dan 4 uur)
- Online diensten (zoals periodiek onderhoud)
- Licentiekosten